Budapest, X. kerület, eladó IRODAHÁZ, RAKTÁRHÁZ felújítva, többféle hasznosítási lehetőséggel

Még több eladó CSARNOK, ÜZEM, IRODAHÁZ EGYBEN ELADÓ-KIADÓ, RAKTÁR ingatlan ajánlat.

Budapest, X. kerület, Maglódi út és Jászberényi út kereszteződéshez közel
eladó irodaház és raktárház többféle hasznosítási lehetőséggel
Frissen felújított, modren épületek.
Épület: 9600 m2 bruttó, 6 szintes (szintenként 1600 m2)
Telek: 6000 m2
Irányár: ELADVA

Eladó komplett iroda- és raktárház, többféle hasznosítási lehetőséggel. Az épület frissen felújítva, a modern igények szerint. Az ingatlan a Maglódi út és a Jászberényi út kereszteződéséhez közel helyezkedik el. Közlekedési szempontból ideális fekvésű, könnyen megközelíthető gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt, a vasút és a Ferihegyi repülőtér relatív közelsége pedig a szállítmányozás szempontjából jelenthet vonzerőt a kereskedelemmel foglalkozó cégek számára. Az ingatlan szomszédságában több nagy irodaház, ipari és kereskedelmi központ található.

Az épület jelenlegi funkcióját tekintve irattár és raktár, de például sorozatgyártó vagy összeszerelő üzem kialakítására is alkalmas. A kivitelezés – amely során teljesen felújításra került az ingatlan – kifejezetten ezen funkciók támogatásán alapult. Az átalakítási munkák 2003. évben fejeződtek be.

A jelenlegi funkciók és műszaki tartalmuk szintenként az alábbiak szerint különülnek el:
- pinceszint: szociális blokk, értéktár. Nagy kopásállóságú gres burkolat, valamint ipari beton aljzat.
- földszint: irodák, valamint digitalizáló helyiség (speciális nem vezető burkolattal ellátva)
- 1-4 szintek: egyterű ipari beton padlóval ellátott, 3,5-4,5 m belmagasságú (szintenként változik) fűtött 1.428 m2 hasznos alapterületű irattár, raktár, üzem, valamint 2 db 17 m2 alapterületű, a gerinchálózatba kötött irodák és szociális helyiségek.

Műszaki tartalom:
-nyílászárók: minden szinten porfestett hőhídmentes aluminium hőszigetelt üveggel
-liftek: 1 db 2.000 kg teherbírású 20 férőhelyes teherfelvonó, valamint 1 db 1.000 kg teherbírású 12 személyes személylift
-épületgépészet: az épület fűtését központi gázkazánok, hűtését folyadékhűtős központi klíma és szellőző berendezés biztosítja
-tűzvízhálózat: egyrészt a telep tüzivízhálózatára csatlakoztatott, másrészt az épület előtt felépített saját használatú tüzivízmedence biztosítja az oltóvizet
-tűzjelzőrendszer: az épület teljes területe optikai füstérzékelőkkel és hőérzékelőkkel van ellátva, melyek szakaszonként jeleznek tűz esetén
beléptetőrendszer: a teljes épületben az ajtók kártyás azonosítással nyithatók. A rendszer része a munkaidő nyilvántartó is.
-integrált videó megfigyelő rendszer: a teljes épület és az épület környezete megfigyelt. Az épületet biztonsági szolgálat őrzi, valamint recepciószolgálat is biztosítva van.
-integrált behatolásjelző rendszer
-telefonközpont: 8 db ISDN fővonali csatlakozás bővítési lehetőséggelTovábbi eladó CSARNOK, ÜZEM, IRODAHÁZ EGYBEN ELADÓ-KIADÓ, RAKTÁR ingatlan hirdetés.