ÜZEMELTETÉSI JOG ELADÓ-ÁTADÓ 5+5 évre!!

Még több eladó BOROZÓ, SÖRÖZŐ, KOCSMA, NIGHT CLUB (ÉJSZAKAI BÁR) ingatlan ajánlat.

13. kerületben – Körúthoz közel – eladó egy évek óta jól bevezetett, működő összesen 165 nm-es éjjel-nappali működési engedéllyel rendelkező Pub teljes berendezéssel, felszereléssel, felszerelt konyhával. A belső 2 szinten két bár, koncert terem, VIP szoba és a konyha található. Az éjszakai bár állandó programokat szervez, koncerteknek, előadóművészeknek biztosít fellépési lehetőséget. Jelenleg a bár a hét minden napján 17 órától hajnali 5-ig tart nyitva, de ez az időtartam akár 24 órára is kitolható.
Az átadási ár tartalmazza a jelenleg kb. 500 eft. italkészletet, teljes berendezését, felszerelést, elektronikai-hangtechnikai felszerelést, pénztárgépet, felszerelt konyhát, weboldalt, levelezőszervert, éttermi szoftvert stb. Miután a jelenleg működtető Kft nevén vannak az engedélyek, ezek a céggel együtt átadó az egység.
A most üzemeltető cég még nem szerződött le italos, egyéb beszállító cégekkel, ezért a további fejlesztés során több millió forint tőkebevonás lehetséges.
Egyéb pénzügyi tartalékkal is rendelkezik a cég.
Az átadó Kft. természetesen az összes a zavartalan működéshez szükséges engedéllyel rendelkezik, amelyet a Kft-be újonnan belépő félnek átadja.
A bérleti díj bruttó 450 eFt.
A Tulajdonos felé az új cégvezetésnek 1 millió forint kauciót kell letenni.

Kiadva .

IMG_1607

IMG_1618További eladó BOROZÓ, SÖRÖZŐ, KOCSMA, NIGHT CLUB (ÉJSZAKAI BÁR) ingatlan hirdetés.