Sashegyi 2 szintes lakás, csendes utcában

Még több eladó BEFEKTETÉSI LAKÓINGATLANOK ingatlan ajánlat.

Eladó Budapest 11. kerületében, Sashegyen zöldövezeti környezetben, az egyik legnyugodtabb utcában, kényelmes, kétszintes, 3+1 szobás, 110 nm-es, duplakomfortos lakás, 18 nm-es garázzsal és kb. 63 nm-es önálló kertrésszel. A ház 5 lakásos társasház egyik legjobb elosztású lakása.
A lakás alsó szintje a telek emelkedése miatt félszuterén, de teljesen világos, nagy ablakokkal ellátott, száraz, remekül élhető szint. Ez a „süllyesztett” megoldás nyáron is kellemesen hűvössé teszi ezt a szintet. Belmagassága alacsonyabb, mint a felső szinté. A garázs mellett a konyha egy fürdőszoba+wc helység és egy szoba kapott itt helyet. Az emeletre csigalépcső visz fel a nagy étkezőasztalt is magába fogadni képes konyhából. A főbejárat a zárt lépcsőház felől a felső szinten helyezkedik el.
A felső szinten nagy nappali, hozzá tartozó erkéllyel, 1 szoba + félszoba, fürdőszoba és különálló WC nyílnak a tágasabb előszobából. A lakást riasztórendszer védi. A gázcirkós fűtést kombi cirkó kazán biztosítja, az alsó szinten levő fürdőben külön bojler adja a meleg vizet. A garázs aknával is ellátott és az ott levő csapon külön hideg vizes vízóra van felszerelve.
A telekből egy kellemes füves-fás és grillező sarokkal is felszerelt zöldterület tartozik a lakáshoz, papíron lefektetett írásos megosztás szerint.
A közlekedés autóval vagy busszal, villamossal is kisebb séta mellett megoldott.

Ár: 67.000.000 Ft

Kép07   Kép11 alaprajz1n alaprajz2nTovábbi eladó BEFEKTETÉSI LAKÓINGATLANOK ingatlan hirdetés.