Monoszlói rezidencia

Még több eladó KASTÉLY, KÚRIA, REZIDENCIA ingatlan ajánlat.

A Káli-medencében a festői szépségű Monoszló faluban kínálom eladásra ezt a kitűnő egyedi tulajdonságokkal rendelkező ingatlant. A Balaton 6 km , a falu zsákfalu , mely biztosítja a teljes csöndet és nyugalmat .A netto 240 nm -es ház varázslatos környezetben, egyedi belső hangulattal várja ott lakni vágyó, vagy nyaralónak használó új tulajdonosát.
A jelenlegi tulajdonosok tervei alapján épült ház 2004-ben kapott használatbavételi engedélyt. Hatalmas ,tágas , levegős, világos terek jellemzik , a fa mint építőanyag uralja a belső teret, a ” ház a házban ” stílus teljesen egyedivé teszi az ingatlant. A belső tér legmagasabb pontja több mint 8,5 m !! Az öt hálószoba megfelelő életteret biztosit egy nagyobb család számára is. A fűtést a távirányitható gázkazán mellett két gyönyörű cserépkályha biztosítja. A 2561 nm -es parkosított telken igény szerint kertészkedhetünk, de akár egy-két ló is kényelmesen elfér .A kertben egy 60 nm -es pince is található . A részletes leírás helyett a képek önmagukért beszélnek !
Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének elvonulni a világ zajától , de elérhető közelségben tudni a Balatont , a csodálatos Hegyestűt , élvezni a Káli-medence páratlan adottságait !
Eladva .
1612-8


További eladó KASTÉLY, KÚRIA, REZIDENCIA ingatlan hirdetés.