Luxus ingatlan a II/a kerületben

Még több eladó KASTÉLY, KÚRIA, REZIDENCIA ingatlan ajánlat.

II/A. kerületben eladó 2000 nm parkosított kertben 1990-es években luxus kivitelben épült, azóta rendben tartott, és igen megkímélt 320 nm-es, garázsos, panorámás családi ház.
Az összesen 4 szinten található ingatlan 2 részből áll. A teljesen elszeparált, külön bejáratú gondnoki lakásból a földszinten, amely lakótérből-konyhából és fürdőszobából áll, itt is gyönyörű panorámával, míg a felső szinteken a ház tényleges lakószintje található.
A szinteltolás miatt nem hosszú lépcsősor vezet az emeletek között. Egyedi tervezés alapján, a sok üveg zárófelületnek köszönhetően különösen világos, pozitív energiával feltöltött nappali szinten egy légtérben található a nappali-étkező, mely teraszra nyílik, kissé elválasztva a konyha, valamint teljesen elszeparálva dolgozószoba, szauna, fürdőszoba, vendég WC, kazánház, és a mosókonyha.
Félszinttel feljebb található a nagy hálószoba gardróbbal, fürdőszobával, tárolóval. Ez a szoba is teraszra néz.
Felsőbb szinten további 2 hálószoba, mindegyiknek külön fürdőszobája és gardróbja van. A szintek közötti födém helyenként üveggel ellátott, így igen kellemes időt lehet eltölteni az itt található kis nappali-olvasó részen.
A ház teljes riasztórendszerrel van ellátva. A garázsba lifttel lehet elhelyezni a gépkocsit, de további gépkocsi beállásra is van lehetőség a kertben.
A kert rendezett, a növényzet ápolt, egyidős a házzal, így már kellemes árnyékot is ad a nyári melegekben, ugyanakkor a kilátást nem takarja el a gyönyörködő szemek előtt.
A városba bejutás is kényelmes, a Budakeszi út közelsége miatt.
Fűtése gázkazán. Konyhája gépesített.
Az egész házra a nagy terek és a nagy belmagasság jellemző, egyedi tervezési megoldások miatt messze az átlagtól eltérő miliő

Eladva .

 

20170220_123348További eladó KASTÉLY, KÚRIA, REZIDENCIA ingatlan hirdetés.