Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, kiadó IRODA-RAKTÁR (500 nm)

belso2

Budapest, XIII. kerület, Angyalföld, Üteg utca
kiadó üzlet-raktár gépkocsiállással
Alkalmas irodának, üzletnek, raktárnak, szolgáltatási célra, cégközpontnak, oktatási helyszínként
500 nm, 13 helyiség
Bérleti díj: KIADVA
XIII. kerületben, Angyalföldön, az Üteg utcában kiadó egy összesen 500 m2 alapterületu belso udvarral rendelkezo kereskedelmi ingatlan, ami alkalmas irodának, üzletnek, raktárnak, szolgáltatási célra, cégközpontnak vagy oktatási helyszínként is hasznosítható. Más elképzelés is megvalósítható.

Az üzlethelyiség utcai bejáratú, 60 m2 alapterületu. Az udvaron 12 autónak van parkolási lehetoség. Pótkocsis teherautóval lehet parkolni, kamion már nem fér be az udvarra. Ruházati kereskedésnek kiválóan alkalmas, sokáig muködött itt informatikai és elektronikai cég. Szezonális termékek árusítása is megoldható, pl. kerti bútorok, sportfelszerelések.

Jelenleg is van bérloje, aki április közepéig marad. Az épület felében van klíma, egyedi gázfutéses, a rezsiköltség méroórák szerint mért fogyasztás alapján fizetendo, ami 100 000 Ft körül várható futéssel együtt. Érdeklodés esetén elore egyeztetett idopontban megtekintheto.

Közelben a Hungária körút, Lehet út, Váci út, így a város több pontjáról könnyen megközelítheto. Az utcán ingyenes a parkolás.

GALÉRIA
Nagyításhoz kattintson a képekre!