Budaörs, M1-M7 bevezetőnél, kiadó MŰHELY, CSARNOK, IRODA (ipari parkban)

Még több eladó CSARNOK, ÜZEM, RAKTÁR ingatlan ajánlat.

1

Budaörs, M1-M7 bevezetőnél, ipari parkban
kiadó műhelycsarnokok, irodák, raktárak
- összesen nettó 11.500 m2
- 9.790 m2-nyi üzemcsarnok (3 különálló épület, irodablokkokkal)
- 1187 m2-nyi raktár
- kamionozható

Bérleti díjak:
Raktár 2,5-3,5 eur/m2+ÁFA,
Iroda 6,0 eur/m2+ÁFA,
Csarnok 3,5 eur/m2+ÁFA

IPARI PARKBAN, MŰHELYCSARNOK, RAKTÁR ÉS IRODA!


Budaörsön, ipari parkban összesen 11.500 m2-nyi kiadó terület: műhelycsarnok, irodák, raktárak. Az Ipari Park legnagyobb erőssége az M0, M1 és M7 autópályákhoz való közelség, gyors Megközelíthetőség, frekventált terület, logisztikai központ. Budaörsöt és Budakeszit összekötő közút mellett helyezkedik el; területén található bankfiók, élelmiszer-áruház, kávézók, éttermek, több bevásárlóközpont.

1)
“B” jelű üzemcsarnok: 4.762 m2-es, földszintes csarnokrészből és hátul háromszintes irodai fejépületből áll. Az épület első részén kétszintes irodai, szociális helyiségek találhatóak. A csarnokban öntött padló, a fejépületekben PVC és hidegpadló burkolatok vannak.

2)
“B1″ jelű üzemcsarnok: 1788 m2-es, két bejárattal rendelkező 5-7 m közötti belmagasságú raktár/műhelycsarnok hosszútávra kiadó. Két darab két tonnás csúszódaru is rendelkezésre áll. Fűtése a plafonról gázhősugárzóval történik. 100 m2 különböző méretű iroda is bérelhető hozzá. A terület nem csak raktározásra, de gyártásra is alkalmas. Az emeleten mosdók, öltözők és további irodák kialakítására is van lehetőség. Az épület mellett egy 700 m2-es csarnok is kiadó. Ez azonban nem fűthető. Kamionforgalom lehetséges.

3)
“B2″ jelű üzemcsarnok: 3.240 m2-es gyártásra alkalmas üzemcsarnok/raktár egy másik épületben.
Fűtése a plafonról gázhősugárzóval történik. 100 m2 különböző méretű iroda is bérelhető hozzá. A terület nem csak raktározásra, de gyártásra is alkalmas. Az emeleten mosdók, öltözők és további irodák kialakítására is van lehetőség.

4)
“ÉP-6″ jelű készáru raktár: 504 m2-es készáru raktár is kiadó. Kamionforgalom lehetséges. Ugyanitt irodaépületben fsz.+ 1.emeleten 380 m2 irodák közlekedők, öltözők,mosdók,WC-k szintén hosszútávra kiadók.

5)
“ÉP-8″ jelű félkész-áru raktár: simított beton burkolatú. Szigetelt alumínium trapézlemez oldalfalakkal rendelkező épület. Az épületben szociális blokk nincs.

Ugyanitt irodaépületben fsz.+ 1.emeleten 380 m2 irodák, öltözők, mosdók, WC-k szintén hosszútávra kiadók.
Bérleti díjak:
raktár 2,5-3,5 eur/m2+ÁFA,
iroda 6,0 eur/m2+ÁFA,
csarnok (nem fűthető) 3,5 eur/m2+ÁFA,
ipari park közös kts. 81 Ft./m2+ÁFA.+rezsi (almérővel történik).
Három havi kaució szükséges.

helyszinrajz_web

GALÉRIA
Nagyításhoz kattintson a képekre!További eladó CSARNOK, ÜZEM, RAKTÁR ingatlan hirdetés.