Belvároshoz közel iroda, rendelő, vagy lakás céljára!

Még több eladó BEFEKTETÉSI LAKÓINGATLANOK ingatlan ajánlat.

Eladó Budapest VI. kerületében a Vörösmarty utcában 2. emeleti, 3 szobás, 2 erkélyes, régi stílusú, nagy belmagasságú polgári lakás. A tágas előszobából elérhetőek a szobák, a fürdőszoba, a wc, a kamra, a konyha. Az ideális elrendezés miatt kiválóan megfelel lakás célra is, de recepcióval vagy váróhelységgel működő irodának és/vagy rendelőnek is.
Nagyon hangulatos és remek fényárt ad a nagy nappali ablakmegoldása és a két szélső szoba erkéllyel is rendelkezik. A szobák nagyon jó minőségben parkettázottak, a régi hatalmas és felújított ajtók gyönyörű stílust adnak a lakásnak. Az ablakok már műanyagra cseréltek, nagyon jól zárnak, a vastag falak pedig garanciát adnak a kevés hőveszteségre illetve nyári túlzott felmelegedésre. Ennek ellenére és a lakás déli fekvése miatt a szobák légkondicionálókkal is felszereltek.
A felújításkor kialakított strukturált kábelezés irodai működés tökéletes kiszolgálását is képes ellátni. A 3,7 m-es belmagasság miatt a szobák akár állógalériával is kiegészíthetőek. Most az egyik szobában van ilyen galériás kialakítás.
A fűtés jelenleg gázkonvektoros, tökéletesen ellátja feladatát. A melegvíz bojlerrel megoldott. A konyha a folyósóra néző ablakos, szellőztethető.
A közlekedés remek, parkolni az utca mindkét oldalán lehet, fizetős megoldásban. A ház részben felújított, megtakarítással rendelkező, rendezett hátterű. Lifttel egyelőre nem rendelkezik a társasház.

Ár: 55.900.000 Ft

Kép12Kép03További eladó BEFEKTETÉSI LAKÓINGATLANOK ingatlan hirdetés.